Viorel Boldiș - Rugăciune pentru părinții singuri

Videoclipul piesei „Rugăciune pentru părinții singuri” este acum disponibil spre vizionare atat pe Youtube cat si pe posturile de TV cu specific.
 
A fost o munca ceva mai dificila decat la primul videoclip dar cu atat mai imbucuratoare cu cat in ciuda dificultatilor de sanatate din ultima perioada am reusit sa termin clipul in doar 3 zile; am filmat aproape 4 ore intr-o dupa-amiaza de august tarziu, cand soarele cobora cu a lui aura spre asfintit, oferindu-ne si o imagine despre frumusetea locurilor in care ne aflam si conturand parca emotia din versurile poeziei cantate de insusi poetul care le-a scris. Locatia aleasa este una care merita vizitata „Traditional Casa” din comuna Rosia (Beius) carora le multumim pentru primirea si deschiderea de a colabora la realizarea acestui clip; de asemenea le multumim si „nepotilor” si „parintilor” ce apar in imaginile videoclipului, mai ales lui tanti Maria care si-a scos repede de la naftalina iile pastrate cu sfintenie peste ani si ani.
 

Mai jos gasiti clipul, postat pe Youtube, si va incurajam sa lasati un comentariu sau sa distribuiti mai departe pentru a face cunoscuta poezia si cantecul poetului Viorel Boldiș.

„M-am nascut poet! Versul si metafora imi curg prin vene.”
„M-am nascut sa creez emotie si sa nasc trairi.”
Poetul Viorel Boldis (Poetul Diasporei)

Cei dintre voi care doriti sa vizitati aceste locuri minunate sau aveti nevoie sa va incarcati pozitiv cu energie „bateriile”, va recomand aceste meleaguri si las mai jos un link catre locatia exacta.

si o imagine din seara zilei in care am filmat videoclipul