Povesti foto (d)in lanurile de grau

Anul 2021 a inceput la fel de zbuciumat ca si cel precedent din cauza pandemiei de COVD-19. Cu toate acestea, incepand din mai lucrurile au inceput sa se deblocheze. Avem voie sa iesim in natura atata timp cand respectam distantarea sociala si nu mai avem obligativitatea purtarii mastii in aer liber.

Si cum nu stiam cat va tine aceasta perioada de „vacanta” de vara a pandemiei, am decis sa dau frau liber creativitatii si sa ies la pozat si altceva in afara de nunti, botezuri si sesiuni de studio.

Pentru ca e vara aveam in gand lanurile infinite de grau de la marginea orasului Oradea; le vazusem crescand incet-incet de prin iarna si acum era momentul ideal avand in vedere vremea buna si calduroasa de vara.

Cum te imbraci pentru o astfel de sedinta foto ?

Recomandarile de pretutindeni recomanda pentru fotografii in lanul de grau imbracaminte cat mai simpla, daca e posibil in 1 sau maxim 2 culori, de preferat chiar o IE cat mai traditionala, insa am decis sa aleg altceva: o rochie de vara creata de Ioana Georgescu care are pictat manual pe ea o intreaga paleta de culori calde de vara care merg perfect cu sedinta foto pe care urma sa o fac. 

Am vorbit de asemenea cu d-na. Dorina Morna, creatoare de palarii si accesorii inedite si unice si cand a auzit ce vreau sa fac si-a facut timp sa imi creeze o frumoasa coronita de grau colorata cu flori de camp.

Cum te machiezi pentru o astfel de sedinta foto?

Cat mai simplu, fara nuante exagerate, lanul de grau cere simplitate si naturalete

Mai jos va las vedeti ce a iesit, cheia unor fotografii reusite este buna dispozitie, umorul iar pentru aceasta trebuie sa fii pregatit ca fotograf sa ajuti modelul sa fie relaxat si sa se simta bine in fata obiectivului de fotografiat.

Din aceasta sedinta foto am avut si o fotografie selectata si publicata de catre curatorii galeriei de arta 1x.com

Multumesc celor implicati in realizarea acestor imagini, in special Dianei Negruti pentru ca si-a facut timp sa iesim la fotografiat, lui Ioana Georgescu pentru rochie si d-nei Dorina Morna pentru coronita de flori.

Pentru sedinte foto indoor sau outdoor nu exitati sa ma contactati.

Lasă un răspuns

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
Pinterest
WhatsApp