Sedinta foto in Lavanda Adrienne

O dupa-amiaza calda de iunie 2021, 4 fotografi, 1 model si o locatie minunata – Lavanda Adrienne de la capatul localitatii Miheleu, judetul Bihor.

O locatie pregatita de catre cei care au dat nastere acestei plantatii de lavanda pe care o gospodaresc cu mult drag si pe care o „imbraca” cu diverse accesorii numai bune ca sa trecatorii sa aibe cateva colturi minunate in care sa isi faca fotografii.

Peisajul este de vis, mai ales spre asfintit, atunci cand lumina puternica a soarelui se contopeste cu orizontul verde al dealurilor si padurilor ce inconjoara zona; este si momentul ideal pentru o sesiune de fotografie. si nu m-am dus singur ci am luat cu mine si cativa colegi cu care obisnuiesc sa ies la fotografiat in ultima vreme; Asa ca impreuna cu Alina, Costi si Ioana ne-am bucurat de prezenta modelului Sorana Rus careia ii multumim inca o data ca si-a facut timp sa vina cu noi sa facem cateva fotografii de portofoliu sa va putem arata astfel cat de frumoase imagini se obtin in lanurile de lavanda.

Ce a iesit gasiti mai jos in cateva fotografii de la acea sedinta foto. La anul intentionam sa mergem din nou sa vizitam Lavanda Adrienne si de data aceasta speram ca modelele sa fiti voi 🙂

Cei interesati de sedinte foto in lavanda sunt invitati sa lase un mesaj acestei prime postari pe blogul paginii mele.

© 2021 Ionut Jarca

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Pinterest

Lasă un răspuns